Cautare

4533 de rezultate pentru "accident rutier in 27 07 2010 padurea bogati" (4.29 secunde)
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Senatorul Trifon Belacurencu publica pe blog articolul ' Strategia UE pentru reteaua trans-europeana de transport (TEN-T) ', pe care il puteti citi in continuare. In cadrul reuniunii de la Varsovia, unde am participat alaturi de delegatia Romaniei, s-a discutat si problema infrastructurii spatiului comunitar.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
FARCAS) In trei articole anterioare din Magazin, am ilustrat aparenta deschidere si bunavointa a CIA fata de fenomenul OZN. Este o atitudine de salutat, menita probabil sa atenueze suspiciunile si criticile care i-au fost adresate de-a lungul timpului in acest sens.
Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului (ANPCC), cu sediul in Galati, a fost propusa sa reprezinte Liga Europeana a Asociatiilor de Lupta impotriva Cancerului la Forumul de lucru pentru sanatate si lupta impotriva tutunului si alcoolului al Comisiei Europene.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Dincolo de subiectele zilei - raman rezultatele guvernarii", pe care o puteti citi in continuare.
Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
Ca in fiecare an, manifestarea a cuprins concursul de incondeiat oua si slujba de Inviere de pe plaja.
Acestia ar putea primi amenzi usturatoare pentru ca, potrivit legislatiei, sunt obligati sa-si pazeasca padurea detinuta. ... In caz contrar, proprietarii padurilor risca amenzi cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei.
In 2007, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) intentioneaza, potrivit Rompres, citat de bloombiz.ro, sa promoveze mai mult Oltenia si Banatul.
Este vorba despre padurea de la Valu lui Traian si la eveniment au participat prefectul Danut Culetu, Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian, Elena Preda, directorul Scolii nr.2 din aceeasi localitate, precum si Cristian Dima, presedintele executiv al organizatiei ecologiste Mare Nostrum, alaturi de oficiali ai conducerii Cardinal Motors.
Pentru ca nu fac proiecte de amenajamente silvice pentru padurile lor, doljenii nu pot sa taie decât o mica parte din acestea. Pentru a se asigura ca taierile din paduri se fac rational, în fiecare an, la nivel national se stabileste o anumita cantitate de masa lemnoasa ce poate fi taiata.
Dan Chisu, cunoscut actor, producator si rezigor, a fost publicat in colectia Strada Fictiunii (Editura ALLFA), sectiunea Contemporan, cu romanul Garsoniera din padurea de macarale. Romanul va fi lansat la Salonul International de Carte Bookfest 2013 in prezenta autorului. ... Basile Carlasse este un regizor de teatru celebru in Franta.
A trecut mai multa vreme decat ne-am fi dorit noi de la ultimul film cu Angelina Jolie, insa asteptatarea se va dovedi cu folos, pentru ca actrita revine in atentia fanilor cu un rol inedit si... malefic, in rolul lui Maleficent.
In padurea Huckybucky Duminica, incepand cu ora 12:00, la Cinema Elvire Popesco, va invitam sa descoperiti lumea animalutelor din In Padurea Huckybucky, locul unde Claus, Morten, domnul Iepure si prietenii lor traiesc fericiti, insa simt nevoia unei legi organizatoare.
aproape tot ce atinge, muzical vorbind, se transforma in slagar. ... A scris muzica de film, de teatru, pentru televiziune, musicaluri, dar muzica usoara este cea care l-a consacrat de la prima sa melodie, in 1970.
Noi marturii in cazul Rendlesham (Autor: ... Cand Wagner si Campell au ajuns relativ aproape de aparitia luminoasa, aceasta s-a mutat in afara gardului cu o viteza incredibila, s-a ridicat la aproximativ 100 de metri deasupra solului, s-a impartit in trei sfere distincte si, cu un flash orbitor, a disparut.
Noi marturii in cazul Rendlesham (Autor: ... FARCAS) (Continuare) Robert Hastings, de-a lungul ultimilor 42 de ani, a investigat un numar mare de incidente OZN legate de armamentul nuclear, la diferite baze militare din intreaga lume, incidente pe care le-am prezentat in repetate randuri si pe aceasta pagina.
Gabriela Patrascu, studenta de la Universitatea de Medicina, care a disparut pe 11 ianuarie, a fost gasita moarta in padurea de la Orhei.
google-analytics.com